Unutmadık | Unutmayacağız | Hep Hatırlayacağız  #unutmayacağız | Kimler Geldi Kimler Geçti….. Unutmadık | Unutmayacağız | Hep Hatırlayacağız #unutmayacağız | Kimler Geldi Kimler Geçti…..

23-Nov-2017
Toplam: 1848 biyografi

Alpay İzer

Kategori A, Sinema Tiyatro
Dogum Tarihi 00.00.1944
Ölüm Tarihi 19.10.1990
Öleli tam 4 gün 1 ay 27 yil Olmus :(
Görüntülenme: 897
Paylaş

Biyografisi


Doğum tarihi: 1944
Doğum yeri: Erzurum
Eğitimi: İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümü
Ölüm Tarihi: 1990
Ölüm Yeri: İstanbul
Erzurum’da doğdu.1971’de İstanbul Konsevatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Daha sonra çeşitli özel tiyatrolarda oyuncu olarak çalıştı, oyunlar yönetti. Sinema filmlerine senaryolar, televizyona skeçler yazdı ve bunlarda rol aldı.

Alpay İzer (d. 1944, Ankara – ö. 1990), Sinema ve tiyatro sanatçısı, oyuncu, yazar.
İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu (1971) olan sanatçı, Dostlar Tiyatrosu gibi topluluklarda rol aldı. Oyunculuk ve yönetmenlik yaptı. Sinema ve televizyon filmleri için senaryolar kısa güldürüler yazdı.
Film senaryoları   http://unutmay acagiz.com/
Kolombo Şakir – 1976
Mahallede Şenlik Var – 1976
Canavar Cafer – 1975
Parayla Değil Sırayla – 1975
Filmografisi [değiştir]
Yasemin – 1987
Perihan Abla – 1986
Zübük – 1980
Aşk Şarabı – 1979
Öttür Kuşu – 1979
Bekçiler Kralı – 1979
Umudumuz Şaban – 1979
Bitmeyen Şarkı – 1976
Arzu – 1976 http://unutmayacagiz.com/
Canavar Cafer – 1975
Yok Devenin Başı – 1975
Plaj Horozu – 1975
Çin İşi Japon İşi – 1975
Randevu – 1975
Diyet – 1975
http://tr.wikipedia.org/wiki/Alpay_%C4%B0zer

Yorum

Yorum

Kategori:A, Sinema Tiyatro
Yorum (0)
Etiketler: , , , |

<< Yeni Biyografi | Eski Biyografi >>
Benzer Biyografiler
Yorum yapın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


Görüntülenme: Tarık Şimşek= 119823, Boran Kaya= 111689, Mimar Sinan= 110278, Taner Şener= 19343, Tarık Gürcan= 17297, Latife Saruhan= 16387, Ünal Gürel= 15968, Sevim Şengül= 15872, Ali Şen= 15403, Aydın Babaoğlu= 15378, Derya Arbaş= 15353, Cumhuriyet’in altın kadınları= 14965, Tarihdeki Kırkpınar başpehlivanları= 14661, Kazım Kartal= 14535, Mehmet İbrahim Kurt= 14524,

@Genel, Akademisyen, Devlet Siyaset, Edebiyat Tarih Sanat, İş adamı, Müzik, Olaylar, Sinema Tiyatro, Spor, Yazılı ve Görsel Basın,

Bu ay neler olmuş |iletişim | Biyografi öner | Bağış >>