Mehmet Keskinoğlu

Ölüm Nedeni: yaslilik
Öleli tam: 20 yıl, 5 ay, 4 gün olmuş.
Öldügünde: 57 yaşındaydı.

Mehmet Keskinoğlu (d. 25 Mart 1945 – ö. 3 Mayıs 2002), Türk tiyatro, sinema, seslendirme sanatçısı ve şairdir.

Saint Joseph Lisesi’nden sonra Ankara Devlet Konservatuvarına devam etmiş, daha sonra DTCF Fransız Dili ve Ed. Fakültesi’nden mezun olmuştur. Mimar Sinan Üniversitesinde Tiyatro masteri yapmıştır. Ankara Sanat Tiyatrosu, Dostlar Tiyatrosu, Kenter Tiyatrosu, İstanbul Şehir Tiyatroları gibi topluluklarda çalışan sanatçı, TRT’de Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz adlı dizide (1973) başrol oynadı. AST’ta Guner Sumer döneminde yönetmen yardımcılığı ve dramaturgluk görevinde bulundu. 1974 yılında TRT Şiir ödülünü kazandı.

Kabri İstanbul Kilyos mezarlığındadır

Filmografisi
Eltiler – 1997 (dizi)
Yağmur Beklerken – 1992
Şöhret Budalası – 1975 (film)
Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz – 1973 (dizi)
Açlık – 1974 (film)
Aç Gözünü Mehmet – 1974 (film)

Mehmet Keskinoğlu için yapılan aramalar

Mehmet Keskinoğlu, Mehmet Keskinoğlu biyografi, Mehmet Keskinoğlu hayatı, Mehmet Keskinoğlu özgeçmişi, Mehmet Keskinoğlu hakkında, Mehmet Keskinoğlu doğum yeri, Mehmet Keskinoğlu fotoğraf, Mehmet Keskinoğlu video, Mehmet Keskinoğlu resim, Mehmet Keskinoğlu kimdir?, Mehmet Keskinoğlu kaç yaşında?, Mehmet Keskinoğlu kaç yaşında öldü? Mehmet Keskinoğlu nereli, Mehmet Keskinoğlu memleketi Mehmet Keskinoğlu ne zaman ve neden öldü? Mehmet Keskinoğlu Ölüm nedeni?

Twitter'de ara: Mehmet Keskinoğlu
Google'de ara: Mehmet Keskinoğlu