Mehmet Keskinoğlu

Ölüm Nedeni: yaslilik
Öleli tam: 20 yıl, 0 ay, 22 gün olmuş.
Öldügünde: 57 yaşındaydı.

Mehmet Keskinoğlu (d. 25 Mart 1945 – ö. 3 Mayıs 2002), Türk tiyatro, sinema, seslendirme sanatçısı ve şairdir.

Saint Joseph Lisesi’nden sonra Ankara Devlet Konservatuvarına devam etmiş, daha sonra DTCF Fransız Dili ve Ed. Fakültesi’nden mezun olmuştur. Mimar Sinan Üniversitesinde Tiyatro masteri yapmıştır. Ankara Sanat Tiyatrosu, Dostlar Tiyatrosu, Kenter Tiyatrosu, İstanbul Şehir Tiyatroları gibi topluluklarda çalışan sanatçı, TRT’de Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz adlı dizide (1973) başrol oynadı. AST’ta Guner Sumer döneminde yönetmen yardımcılığı ve dramaturgluk görevinde bulundu. 1974 yılında TRT Şiir ödülünü kazandı.

Kabri İstanbul Kilyos mezarlığındadır

Filmografisi
Eltiler – 1997 (dizi)
Yağmur Beklerken – 1992
Şöhret Budalası – 1975 (film)
Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz – 1973 (dizi)
Açlık – 1974 (film)
Aç Gözünü Mehmet – 1974 (film)

Mehmet Keskinoğlu ne zaman ve neden öldü?
Mehmet Keskinoğlu Ölüm nedeni?
Mehmet Keskinoğlu kaç yaşında öldü?
Mehmet Keskinoğlu nereli?
Mehmet Keskinoğlu Nerede doğdu?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.