Nur Yerlitaş

Ölüm Nedeni: kanser
Öleli tam: 2 yıl, 7 ay, 3 gün olmuş.
Öldügünde: 64 yaşındaydı.

Nuray “Nur” Yerlitaş (11 Ağustos 1955, İstanbul – 27 Nisan 2020, İstanbul), Türk moda tasarımcısı.

Hayatı
Nur Yerlitaş, 11 Ağustos 1955te İstanbulun Vefa semtinde doğdu.[3][4][5] Anne tarafından Arap, baba tarafından ise Giresunluydu.[6][7] Benan ve Bahattin adlı iki kardeşi vardı.[8] Kariyerine İtalyadan getirdiği aksesuarları satarak başladı. Daha sonraki yıllarda kendi butiğini açtı ve tasarım işine girdi.[9]

Ağustos 2018de beyin kanseri teşhisi nedeniyle ameliyat oldu.[10] Daha sonra Mart 2019da ikinci kez ameliyat geçirdi.[10] 27 Nisan 2020de Şişlideki evinde hayatını kaybetti.[8][11][12] Yerlitaşın cenazesi bir gün sonra Zincirlikuyu Camiinden kaldırılarak Ulus Mezarlığına defnedildi.[13]

Filmografi
Televizyon[14]
Bak Kim Dans Ediyor (2007)
Yemekteyiz (2010)
Bugün Ne Giysem (2011)
Bu Tarz Benim (2014)
İşte Benim Stilim (2015-2017)
Maral: En Güzel Hikâyem (2015) – 9. bölüm[15]

Nur Yerlitaş için yapılan aramalar

Nur Yerlitaş, Nur Yerlitaş biyografi, Nur Yerlitaş hayatı, Nur Yerlitaş özgeçmişi, Nur Yerlitaş hakkında, Nur Yerlitaş doğum yeri, Nur Yerlitaş fotoğraf, Nur Yerlitaş video, Nur Yerlitaş resim, Nur Yerlitaş kimdir?, Nur Yerlitaş kaç yaşında?, Nur Yerlitaş kaç yaşında öldü? Nur Yerlitaş nereli, Nur Yerlitaş memleketi Nur Yerlitaş ne zaman ve neden öldü? Nur Yerlitaş Ölüm nedeni?

Twitter'de ara: Nur Yerlitaş
Google'de ara: Nur Yerlitaş