İbrahim Gündoğan

Ölüm Nedeni: kalp krizi
Öleli tam: 0 yıl, 3 ay, 6 gün olmuş.
Öldügünde: 63 yaşındaydı.

İBRAHİM GÜNDOĞAN KİMDİR?

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde canlandırdığı Mete Aymar karakteri ile tanınan ünlü oyuncu İbrahim Gündoğan, 1959 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. 1992 yılında Nisa Serezli’nin başrolde oynadığı Eda Hanım dizi ile oyunculuğa adım atan İbrahim Gündoğan, Ruhsar, Yılan Hikayesi, Sır Kapısı, Beşinci Boyut, Kınalı Kar, Lale Devri, Kuzey Güney ve Kurt Kanunu gibi dizilerde oynamasının ardından 2012 yılında Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Mete Aymar karakterine hayat verdi.

2020’de ise yönetmenliğini Yasin Uslu’nun yaptığı TRT 1 ekranlarında yayınlanan Ya Istiklal Ya Ölüm dizisinde Damat Ferit karakteri ile seyirciyle buluşmuştu.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde oynadığı Mete Aymar karakteriyle oyuncu İbrahim Gündoğan vefat etti. 63 yaşındaki Gündoğan’ın, kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği belirtildi.

Filmografisi
2012-2014 Kurtlar Vadisi Pusu – Mete Aymar
2011 Kurt Kanunu – Muharrem
2011-2012 Kuzey Güney – Simay’ın Amcası
2010 Lale Devri
2009-2010 Kollama – Seslendirme
2009 Kırık Kalpler
2008 Üç Kağıtçılar – Seslendirme
2009-2010 Tek Türkiye
2007 Hakkını Helal Et – Seslendirme
2006 Sevda Çiçeği
2005 Beşinci Boyut
2004 Melekler Adası
2004 Kalp Gözü
2004 Beni Bekledinse
2002 Sır Kapısı
2002 Kınalı Kar
2000 Deliklanlı
1999 Yılan Hikayesi
1997 Ruhsar
1994 Mutlugiller
1992 Eda Hanım

İbrahim Gündoğan ne zaman ve neden öldü?
İbrahim Gündoğan Ölüm nedeni?
İbrahim Gündoğan kaç yaşında öldü?
İbrahim Gündoğan nereli?
İbrahim Gündoğan Nerede doğdu?