Erol Durak

Ölüm Nedeni: hipertiroit
Öleli tam: 18 yıl, 0 ay, 13 gün olmuş.
Öldügünde: 46 yaşındaydı.

Erol Durak (d. 1958, İstanbul – ö. 24 Haziran 2004, Antalya), tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

İstanbul Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olan Durak, okulu bitirmesinin ardından çeşitli topluluklarda görev yaptı. 1981 yılında kamera karşısına geçerek sinema ve dizi filmlerde çeşitli rollerde oynadı. Perihan Abla dizisiyle tanındı. Önemli filmlerde yardımcı rollerde yer alan sanatçı, Muğla’ya yerleşmiş ve hipertiroit rahatsızlığı nedeniyle SSK Antalya Bölge Hastanesinde tedavi görmekteyken yaşamını yitirdi. Antalya’da toprağa verilmiştir.

Filmografisi
Canım Kocacığım (dizi) – 2002
Kızım Osman – 1998
Zzzzt FM – 1994
Kaygısızlar – 1994
Issızlığın Ortası – 1991
Çingene – 1989
Sevgili Bayan – 1988
Serçeler Göç Etmez – 1988
Gece Yolculuğu – 1987
72. Koğuş – 1987
Afife Jale – 1987
Yasemin – 1987
Kavanozdaki Adam – 1987
Milyarder (film) – 1986
Değirmen – 1986
Aaahh Belinda – 1986
Perihan Abla – 1986
Adı Vasfiye – 1985
Bay Alkolü Takdimimdir – 1981

Erol Durak ne zaman ve neden öldü?
Erol Durak Ölüm nedeni?
Erol Durak kaç yaşında öldü?
Erol Durak nereli?
Erol Durak Nerede doğdu?