Unutmadık | Unutmayacağız | Hep Hatırlayacağız  #unutmayacağız | Kimler Geldi Kimler Geçti….. Unutmadık | Unutmayacağız | Hep Hatırlayacağız #unutmayacağız | Kimler Geldi Kimler Geçti…..

14-Dec-2017
Toplam: 1848 biyografi

Hadi Hün

Kategori H, Sinema Tiyatro
Dogum Tarihi 00.00.1907
Ölüm Tarihi 17.12.1969
Öleli tam 27 gün 11 ay 47 yil Olmus :(
Görüntülenme: 776
Paylaş

Biyografisi


Hadi Hün, (d. 1907 İstanbul – ö. 17 Aralık 1969 İstanbul) Sinema ve tiyatro oyuncusu.
Hadi Hün, tiyatro ve sinema oyuncusu, yönetmen Agah Hün’ün abisidir.
Filmografisi
1932 Bir Millet Uyanıyor
1933 Cici Berber
1934 Aysel Bataklı Damın Kızı
1939 Allahın Cenneti
1940 Şehvet Kurbanı
1941 Kahveci Güzeli
1945 Yayla Kartalı
1946 Harman Sonu (Köy Güzeli)
1946 Kızılırmak-Karakoyun
1947 Bağdagül
1947 Kılıbıklar
1947 Yara
1948 Canavar
1948 Çıldırtan Kadın
1949 Şehitler Kalesi
1950 Kapanan Gözler
1951 Allahaısmarladık
1952 Yavuz Sultan Selim Ağlıyor
1953 Beklenen Şarkı
1953 Gizli Yara
1954 Paydos
1955 Hayatımı Mahveden Kadın
1955 Kadın Severse
1956 Günah Yolcuları
1956 Sönen Yıldız
1957 Dertli Gönül/Çıksın Bu Can
1957 Hata/Bırakın Ağlayım
1957 Uçurum
1958 Daha Çekecek Miyim?
1958 Yaprak Dökümü
1959 Beklenen Bomba
1959 Ben Bir Günahsızım
1959 Evlatlık
1959 İzmir Ateşler İçinde
1959 Sokak Şarkıcısı
1959 Şehvet Uçurumu
1961 Senin İçin Affettim
1961 Şahane Kadın
Yönetmenlik [değiştir]
1946 Harman Sonu (Köy Güzeli)
Senaryo [değiştir]
1946 Harman Sonu (Köy Güzeli)
1950 Kapanan Gözler

Yorum

Yorum

Kategori:H, Sinema Tiyatro
Yorum (0)
Etiketler: , , , , |

<< Yeni Biyografi | Eski Biyografi >>
Benzer Biyografiler
Yorum yapın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


Görüntülenme: Tarık Şimşek= 119949, Boran Kaya= 111725, Mimar Sinan= 110369, Taner Şener= 19409, Tarık Gürcan= 17342, Latife Saruhan= 16411, Ünal Gürel= 16001, Sevim Şengül= 15950, Ali Şen= 15447, Aydın Babaoğlu= 15406, Derya Arbaş= 15376, Cumhuriyet’in altın kadınları= 15018, Tarihdeki Kırkpınar başpehlivanları= 14671, Kazım Kartal= 14559, Mehmet İbrahim Kurt= 14551,

@Genel, Akademisyen, Devlet Siyaset, Edebiyat Tarih Sanat, İş adamı, Müzik, Olaylar, Sinema Tiyatro, Spor, Yazılı ve Görsel Basın,

Bu ay neler olmuş |iletişim | Biyografi öner | Bağış >>